Skær kødet i tynde skiver mod fibrene. Bland de resterende ingredienser i en skål, tilsæt kød og vend for at dække hvert stykke i marinaden.
Pasta: Kom peanuts, løg og chilisauce i en foodprocessor og kør til en pasta.
Det bliver pink.
Varm olien i en wok, til den er varm. Tilsæt oksekød ad flere omgange, og steg i 1 minut. Tilsæt lidt mere olie til wokken, hvis det er nødvendigt ind imellem. Læg kødet over på en tallerken, når det er stegt. Lad ikke olien ryge på noget tidspunkt. Tilføj et stænk af Shaoxing-vin eller vand, hvis det er nødvendigt.
Tilsæt nu pastaen til wokken, og lynsteg i 1-2 minutter, til det dufter. Rør vinen i, så asparges, forårsløg og oksekød med noget af hvilesaften, og steg aspargesne, så de stadig er med bid. Rør til sidst koriander i.
Ved servering: Læg nudlerne i serveringsskåle og hæld oksekødet over. Top med ristede peanuts og lidt ekstra koriander.