FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Squash-indpakkede lammekoteletter

Kilde: Dish (New Zealandsk mad-magasin)

Vores bedømmelse:

6 personer


12 lammekoteletter, fransk trimmet*
2-3 aflange squash

Marinade

4 spsk olivenolie
1 spsk dijonsennep
1 tsk stødt spidskommen
2 fed hvidløg, knust
1 spsk finthakket rosmarin
salt & peber


*Fransk trimmet: Den yderste del af koteletbenet skrabes fri for kød, så skaftet er rent.

Tilberedning

Bland alle ingredienserne til marinaden i et fad. Pensl koteletterne med olie-blandingen.

Brug en kartoffelskræller til at skære squashen i lange strimler. Læg to strimler på et skærebræt med enderne overlappet, så det bliver én lang strimmel.
Krydr og rul hver kotelet i squash, og fæstn med en tandstikker.
Pensl squash med olivenolie og krydr. Grill på en forvarmet grill i 2-3 min. på hver side, eller indtil de er stegt, som du kan lide det.

Arranger på et fad med kikærte/artiskok-salat (LINK)



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer