2 kalvemedaljoner (à 100 g)
2 skiver parmaskinke
4 blade salvie
16 cherrytomater
1 dl basilikum
2 fed hvidløg
Salt og peber
40 g revet parmesan
500 g spinat
10 g olivenolie
100 g couscous
Krydderurter efter eget valg
Tilberedning
Begynd med tomaterne. Skær toppen af dem, og skrab indmaden ud. De kan bruges blendet i en suppe. Blend eller stød basilikum med hvidløg, salt og peber, og kom denne pesto i hver tomat og drys med lidt parmesanost. Drys med salt og peber. Stil dem i ovnen ved 200° i 10-15 min.
Hæld kogende vand over couscoussen, og lad den trække i 8 min.
Vikl salvie og parmaskinke om kalvemedaljonen, drys med salt og peber, og steg den på en grillpande ca. 4 min. på hver side.
Damp spinaten, og server medaljonen på bund af spinat, tomater og kogt couscous med hakkede krydderurter.
Har du prøvet opskriften?
Bedømmelser og kommentarer
Mads Thygesen 2019-12-20 15:37:35
Tomaterne er en gudespise. Jeg til beredte kalvemørbraden i sous vides i 6,5 timer ved 56 grader, omviklede med parmaskinke og ristede den af på panden. Det blev super og bliver nytårsmaden 2019.