2 meget modne bananer
250 g blåbær
2½ dl tyk yoghurt naturel
fintrevet skal fra 1 stor øko-lime
3 spsk honning
Pynt
Ekstra blåbær, yoghurt og honning
Tilberedning
Hak bananerne i 2 cm stykker, læg dem på en plade og frys ned.
Kom de frosne bananer og blåbærrene i en food processor, og kør til det er jævnt. Skrab det ned fra siderne et par gange. Tilsæt yoghurt, limeskal og honning og kør videre i ca. 1 minut.
Hæld over i en box og frys ned, til blandinge har "sat sig" ved kanterne. Rør rundt med en gaffel og knus evt. store klumper. Gør dette en gang mere, før du lader den fryse helt.
Tag isen ud af fryseren 20 min. før servering.
Kom kugler af isen i portionsskåle, og top med en lille skefuld yoghurt, et dryp honning og et par friske blåbær.