FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Sommer-minestrone med hvidløgsrejer

Kilde: Dish (New Zealandsk mad-magasin)

Vores bedømmelse:

4 personer


Suppe

3 spsk olivenolie
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, knust
1 spsk hakket timian
1 lille porre, i tynde skiver
1 fennikel, i tynde skiver
(gem toppen)
200 g runde grønne bønner, skåret på langs
1,2 liter hønse/grønsagsbouillon
2½ dl edamamebønner el. ærter
2 mellemstor squash, i tern
1 dåse (400 g) kogte cannellini- bønner, drænet og skyllet

Hvidløgsrejer

20 rå pillede kæmperejer
3 spsk olivenolie
2 fed hvidløg, knust
havsalt og friskkværnet peber

Topping

4 spsk basilikumpesto
parmesanost
den gemte fennikeltop

Tilberedning

Suppe:
Varm olivenolien i en stor gryde og tilsæt løg, hvidløg, timian, porre og fennikel.
Krydr godt, dæk til og kog forsigtigt, indtil det lige er mørt.
Tilsæt grønne bønner og kog i 2 minutter, efterfulgt af bouillonen.
Krydr, bring i kog og tilsæt edamamebønner eller ærter, zucchini og de hvide bønner. Lad det simre indtil alle grøntsagerne lige er møre, men stadig har lidt bid.

Rejer:
Vend rejer med olivenolie og hvidløg og krydr godt.
Opvarm en pande og steg rejerne i 1-2 min. på hver side, til de lige er gennemstegte.

Servering:
Øs suppen over i 4 dybe tallerkener. Top med 5 rejer på hver, en skefuld pesto, spåner af parmesanost (brug en kartoffelskræller) og de gemte fennikeltoppe.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer