4 spsk basilikumpesto
parmesanost
den gemte fennikeltop
Tilberedning
Suppe:
Varm olivenolien i en stor gryde og tilsæt løg, hvidløg, timian, porre og fennikel.
Krydr godt, dæk til og kog forsigtigt, indtil det lige er mørt.
Tilsæt grønne bønner og kog i 2 minutter, efterfulgt af bouillonen.
Krydr, bring i kog og tilsæt edamamebønner eller ærter, zucchini og de hvide bønner. Lad det simre indtil alle grøntsagerne lige er møre, men stadig har lidt bid.
Rejer:
Vend rejer med olivenolie og hvidløg og krydr godt.
Opvarm en pande og steg rejerne i 1-2 min. på hver side, til de lige er gennemstegte.
Servering:
Øs suppen over i 4 dybe tallerkener. Top med 5 rejer på hver, en skefuld pesto, spåner af parmesanost (brug en kartoffelskræller) og de gemte fennikeltoppe.