Laks:
Fjern ben fra laksen med en pincet. Skær i 1 cm tykke skiver og derefter hvert stykke i smalle stave. Kom laksen i en skål og vend med soja sauce.
Dipsauce:
Vask chili og snit så fint som muligt med en kniv. Bland chili med fiskesauce, sukker og limesaft. Rør, til sukkeret er opløst.
Fyld en dyb tallerken med varmt vand og lægge et viskestykke på køkkenbordet foran dig. Læg et stykke rispapir kort i blød i vandet, til det er blødgjort, og læg det så på viskestykket. Lad ikke rispapiret blive for blødt, for så vil det gå i opløsning. Arranger en linje af laks, agurk, sukkerærter, peberfrugt og bønnespirer tværs i bunden af rispapiret. Fold bunden af rispapiret over fyldet og rul op stramt ind i en lang cylinder. Undgå at folde i siderne. Læg hver rulle, efterhånden som de bliver færdige, på et fad med husfilm, og sørg for de er ikke rører hinanden. Gentag med resten. Hvis du ikke serverer rullerne straks, så dæk dem til med husfilm, og læg dem i køleskabet.
Ved servering:
Trim enderne af hver rulle med en skarp kniv, og skær i tre stykker. Arranger på et fad med en lille skål dipsauce.