FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Grillet medaljon med fyldte tomater

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


250 g skinkemedaljon
4 tomater
10 g pinjekerner
60 g basilikum
2 fed hvidløg
2 spsk. vand
30 g parmesan
400 g kartofler
salt og peber
200 g porre
80 g rygeost

Tip

I stedet for rygeost kan du bruge hytteost rørt op med lidt salt.

Tilberedning

Halver tomater, og læg dem i et ovnfast fad. Stil fadet i ovnen ved 190° i 20 min.

Rist pinjekernerne på en tør pande, og blend dem med frisk basilikum, hvidløg og lidt vand til en grov masse. Rør den tykkere med friskrevet parmesan. Smør det på tomaterne, og giv dem 5 min. mere under alufolie.

Kog skrubbede kartofler i vand med salt i 20 min. Skær porre i ringe, og kog med kartoflerne de sidste 5 min.

Drys medaljonen med salt og peber, og steg ca. 4-5 min. på hver side på en grill pande. Anret kødet med kartofler, porrer og lidt rygeost.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer