FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Svinemørbrad
med spidskål og bagte tomater

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


250 g pudset svinemørbrad
(el. skinkemignon)
300 g kartofler
300 g kålrabi
300 g store tomater
salt og peber
20 blade spids- eller
savojkål
2 dl kogevand
4 tsk. olivenolie
2 spsk. soltørrede
tomater

Tilberedning

Skræl og skær kartofler og kålrabi i tern, og kog dem møre i usaltet vand i 15-20 min.

Sæt halve tomater drysset med salt og peber i ovnen ved 200° i 20 min.

Kog snittet kål i 3-4 min. i saltet vand.
Mos kartofler og kålrabi med kogevand og olie, smag til, kom drænede kålstykker i, og pynt med hakkede soltørrede tomater.

Drys kødet med salt og peber, og steg på oliepenslet grillpande.
Anret kødet oven på bunden af kål,
og server den bagte tomat til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer