FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Østers naturel med forskellige marinader

Kilde: Bogen "Skaldyr"

Vores bedømmelse:

4 personer


4-12 østers pr. person

Tomatsalsa

1 tomat
½ tsk fintrevet frisk ingefær
½ cm af en frisk rød chili
lidt salt

Eddike med løg

god vineddike
finthakket skalotteløg eller rødløg

Tilbehør

evt. ristet brød
dild
citron i både

Tilberedning

Åbn østerserne umiddelbart inden servering. Stil skallerne i knust is, tang, små sten, sølvpapir eller salt, så de ikke vælter, og østerssaften løber fra. Østers smager godt naturel. Kom evt. dild. citronbåde, tomatsaisa (af små tern af tomat, fintrevet ingefær, finthakket chili, smagt til med salt) eller eddike med løg (lavet af god vineddike blandet med finthakket skalotteløg eller rødløg) på østerserne efter smag. Nydes evt. med ristet brød.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer