FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Louise og Alans brusebadsboller

Kilde: Louise & Alan

Vores bedømmelse:

4 personer


½ liter vand
350 g hvedemel
250 g grovmel (fx. Ølandhvede eller Gramhamsmel)
15 g tørgær
1 tsk salt
1 tsk sukker

Tilberedning

Bland tørstofferne og tilsæt vand. Rør godt rundt med en ske og sæt dejen i køleskabet i mindst 6 timer. Balancen mellem tørstof og vand har betydning for hvor saftige bollerne bliver, men også for hvor meget de flyder ud på bagepladen. Balancen kan godt flytte sig lidt med hvilke grovmel man bruger, men der skal som regel bruges omkring en halv liter vand.

Ovnen varmes op til 220 grader. Når ovnen er varmet helt op, så "formes" dejen til boller på bagepladen, og sættes hurtigt i ovnen så dejen ikke flyder ud. Bollerne bages i cirka 25-30 min.

Bon appetit :-)



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer