Kilde: Anne Larsen
Vores bedømmelse:
2 kalkunschnitzler salt & peber
2 dl fromage frais 2 spsk. olivenolie 35 g kapers 100 g dåsetun 2 tsk. citronsaft peber
2 spsk. kapers en håndfuld cornichoner
lyst groft brød grøn salat blommetomater olivenolie citronsaft
Blend tunsaucen godt og smag den til med salt og peber. Steg kødet, evt. på en grillpande. Skær fine skiver af kødet, læg lidt sauce over, og slut af med kapers og cornichoner. Brødet lunes og den grønne salat med halve blommetomater dryppes med olivenolie og citronsaft.
Din navn:
Din bedømmelse:
Skriv evt. en kommentar:
Thai kyllinge-frikadeller med basilik...Bruschetta med jordskokcreme og skin...Lammekoteletter med peanut-myntecrem...Speltsalat med grønne asparges og myn...Louise og Alans brusebadsboller