FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Kalkun à la »Vitello Tonnato«

Kilde: Anne Larsen

Vores bedømmelse:

2 personer


2 kalkunschnitzler
salt & peber

Tunsauce

2 dl fromage frais
2 spsk. olivenolie
35 g kapers
100 g dåsetun
2 tsk. citronsaft
peber

Topping

2 spsk. kapers
en håndfuld cornichoner

Tilbehør

lyst groft brød
grøn salat
blommetomater
olivenolie
citronsaft

Tilberedning

Blend tunsaucen godt og smag den til med salt og peber.

Steg kødet, evt. på en grillpande.
Skær fine skiver af kødet, læg lidt sauce over, og slut af med kapers og cornichoner.

Brødet lunes og den grønne salat med halve blommetomater dryppes med olivenolie og citronsaft.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer