6 skiver parmaskinke
200 g grønne asparges
150 g babyspinat
5 soltørrede tomater (marineret i olie)
7 små tomater
1 stor avocado
150 g pasta penne
1 spsk olivenolie
1 lille squash
1 rød peber
4-6 artiskokhjerter
2 forårsløg
1 stor håndfuld frisk
basilikum
Tilberedning
Kog pastaen al dente.
Squash og peberfrugt skæres i tern. De nederste cm af aspargesne skæres af og skæres i stykker på ca. 5 cm. Grøntsagerne bages i ovnen på bagepapir med lidt olie.
Artiskokhjerterne skæres i mindre stykker og forårsløget hakkes fint. Artiskokker og forårsløg steges på en pande.
Tomater skæres i tern. Det hele bortset fra spinaten blandes og trækker lidt inden servering.
Parmaskinken steges sprød i mikro-ovnen på et stykke køkkenrulle.
Spinaten bredes ud på tallerkenen og pastablandingen ovenpå. Tilsidst pyntes med basilikum og sprød parmaskinke.