FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Bagte asparges
med parmaskinke og parmesan

Kilde: Suveræne Succes'er

Vores bedømmelse:

2 personer


500 g (1 bundt) grønne asparges
70 g (1 pakke) parmaskinke i skiver
olivenolie
ca. 150 g. hjertesalat
30 g friskhøvlet parmesan

Dressing

2 spsk olivenolie
2 tsk fintreven citronskal
2 tsk citronsaft
salt og peber

Tilberedning

Skær den nederste træede del af aspargesene af. Skær parmaskinken i 3 stykker på tværs. Vikl parmaskinken om aspargesene. Måske er der ikke nok til alle asparges, så bag resten uden. Læg dem alle på en bageplade med bagepapir og dryp med olivenolie. Bag ved 180° varmluft i ca. 10 minutter, til alt er gyldent.

Bræk salaten i mundrette stykker og skyl den.

Bland dressingen – men pas på med saltet, da skinken også er salt.

Ved serveringen: Anret salaten på et fad, læg aspargesene over, fordel dressingen over, og høvl til sidst parmesan over med en kartoffelskræller.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer



Susan Christensen     2014-05-11 09:41:45

Fantastisk dejlig frisk salat! Den skal helt klart prøves igen. Gæsterne synes den var super lækker og bad om opskriften, så den er hermed sendt videre :)



Katrine     2014-05-11 15:10:12

Dejligt at høre, Susan!