FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Ovnstegt kyllingebryst
med ratatouillefritter og rå remo

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


250 g kyllingebryst
100 g grøn squash
100 g rød peberfrugt
100 g aubergine
100 g løg
2 tsk. olie

2 gulerødder
100 g blomkål
2-4 spsk. persille
2 cornichoner
1 tsk. karry
2 spsk. tyk yoghurt

salt og peber

Tilbehør

100 g groft brød

Tilberedning

Rengør og skær squash, peberfrugt, aubergine og løg i stave. Læg dem i en pose med groft salt, og ryst dem. Bred dem ud på en bageplade, og pensl med olie. Steg i ovnen ved 200° i 30 min.

Remoulade: Rør hakket gulerod, blomkål, persille og cornichoner
sammen med karry og yoghurt.

Gnid kyllingebrystet med salt og peber, og steg i ovnen ved 200°
i 15-20 min.

Anret med bund af ratatouillefritter og kyllingebryst ovenpå, og server remoulade til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer