FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Stegt kylling
med røget auberginesalat

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


270 g kyllingefilet
2 kviste estragon
2 skiver parmaskinke
Salt og peber
1 tsk. olivenolie
600 g aubergine
Saften af 1 citron
2 fed hvidløg
1 dl tyk yoghurt
dild

Tilbehør

100 g fladbrød

Tilberedning

Pak kylling med estragon inderst og skinke yderst, og pensl med salt, peber og olie. Læg på køl.

Hold auberginen over direkte ild, fx ilden fra gaskomfur eller et lys. Efter 10 min. kan skindet skrabes af, og aubergine-kødet er helt rent. Kødet blandes i blender med citron, hvidløg og yoghurt. Smages til med salt, peber og hakket dild.

Steg kylling på grillpande i ca. 14 min. med mange rundvendinger.

Auberginesalaten serveres kold til kyllingefileten, evt. med lidt rucola
og grillet fladbrød.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer