200 g kartofler
300 g grønne ærter
250 g tynd okse-scaloppine
Salt og peber
2 tsk. olivenolie
2 skalotteløg
500 g svampe
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. worchestersovs
2 dl oksefond
Saften af ½ citron
4 spsk. persille
1 spsk. estragon
6 spsk. Cultura
4 spsk. purløg
Tilberedning
Kog kartoflerne, og pil dem. Kom ærter ved.
Drys de tynde skiver oksefilet med salt og peber, og steg ved høj varme 1 min. på hver side i olivenolie. Tag kødet op, og tilsæt løg i tynde skiver og skivede svampe. Lad det småstege i 5-7 min. Tilsæt nu sennep, worchestersovs og oksefond. Kog, til sovsen er reduceret til det halve. Kom citronsaft i, og rør hakket bredbladet persille og estragon ved. Hæld sovsen over kødet.
Bland eller mos let kartofler og ærter med Cultura og hakket purløg.
Anret kødet med kartoffelmosen,
og pynt med lidt persille.