FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Indisk kylling med urter og linser

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g kyllingefilet
250 g gulerødder
250 g selleri
80 g grønne linser

Marinade

1½ dl yoghurt naturel
2 fed hvidløg
2 cm ingefær
1 tsk. salt
½ tsk. gurkemeje

Sovs

2 tsk. olie
4 løg
4 fed hvidløg
2 cm ingefær
2 røde chilier
1 tsk. stødt koriander
2 kanelstænger
salt & peber
6 kardemommekapsler

Tilberedning

Marinade og kylling: Knus hvidløg, riv ingefær, og rør sammen med resten af ingredienserne til marinaden.
Hæld det over kyllingen, og lad den trække i min. 1 time i køleskabet.
Sæt kyllingen i ovnen med lidt af marinaden (gem resten). Giv den 5 min. ved 200°.

Kog linserne efter anvisning på pakken.

Skær gulerødder og selleri i stænger, og læg dem ved kyllingen. Giv retten 15 minutter mere.

Sovs: Skær hvidløg i skiver, og del løgene i både. Riv ingefæren, og skær chili i ringe. Kom olie i en pande, og steg løg, hvidløg, ingefær, chili og krydderier. Kom lidt af marinaden i panden, og lad det stege med i 2-3 min. Hæld sovsen over kyllingen, og varm retten igennem i ovnen.
Server linserne til retten.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer