FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Asiatisk kyllingefilet
med krydderurter

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


2 kyllingefileter (250 g)
2 stilke citrongræs
2 fed hvidløg
reven skal af 1 øko-lime
1-2 røde chilier
2 dl kokosmælk light
12 snittebønner i små stykker (300 g)
12 halverede cherry- eller daddeltomater (400 g)
½ agurk
240 g gulerod
4-6 dl bl. krydderurter som basilikum, mynte, koriander

Tilberedning

Bland citrongræs i små stykker, presset hvidløg, lime, hakket chili (uden kerner) og kokosmælk i en gryde, og bring i kog. Kom kylling og snittede bønner i, og kog ved svag varme i 8 min. Sluk, og lad det trække.
Skær agurken i lange flager med en kartoffelskræller og guleroden i tynde tændstikker. Bland med kokosmælksovsen og kyllingen. Tag kyllingen op, og skær den i mindre stykker. Vend de plukkede krydderurter i sovsen. Anret med kylling på toppen.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer