FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Kylling i basilikumkarry

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


100 g jasminris
2 tsk. jordnøddeolie
2-4 spsk. karry
200 g kyllingefilet
100 g kokosmælk light
2 spsk. fishsauce
2 bundt basilikum
2 rød chili
2 bok choi eller
½ savojkål
4 dl suppe
soya

Tilberedning

Kog risene i 8 min. i kogende vand med salt. Hæld vandet fra, og lad risene trække. Kom olie på en stor pande eller wok, og steg karryen i 1 min. Skær kyllingen i store stykker, og kom dem på panden i 2 min. Tilsæt kokosmælk og fishsauce, og kog igennem ved svag varme i 10 min. Skær chili i tynde ringe, og hak basilikum. Kom chili og basilikum i retten lige inden servering. Damp kålen i suppen. Server kyllingen med ris og kål. drysset med lidt ekstra chili og smag til med soya.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer