FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Kalvemørbrad med løg og svampe

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g kalvemørbrad
60 g risblanding
(af alm. og vilde ris)
2 tsk. olie
400 g skalotteløg
4 fed hvidløg
400 g marksvampe
300 g rødbede
2 laurbær
12 salvieblade
1,5 liter hønsebouillon
1 pære
1 citron
Salt og peber

Tilberedning

Kog risene.
Bank bøffen flad. Drys den med salt og peber, og brun den på panden i lidt olie. Tag den op.

Skyl svampene, og skær dem i halve. Pil skalotteløg og hvidløg.
Brun svampe, hele løg og hvidløgsfed på panden.
Rens rødbeden, skær den i mindre stykker, og kog i saltet vand i 5 min.
Læg løg, svampe, rødbede og krydderurter i et ovnfast fad, hæld bouillon ved, og stil det i ovnen ved 200° i 20 min.
Skræl pæren, og skær den i både. Læg pærebådene og bøf i fadet efter de første 20 min., og lad retten få nogle få min. mere.
Pres citronen, smag retten til med saften, salt og peber, og server den med ris til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer