FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Kylling i karry

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


160 g gulerod
200 g porre
300 g spidskål
100 g sukkerærter
200 g kyllingebryst
1 tsk. jordnøddeolie
2 fed hvidløg
4 cm ingefær
1 rød chili
2 spsk. karry
2 spsk. kokosmel
salt og peber
1 dl Cultura
frisk koriander
forårsløg
60 g grove ris

Tilberedning

Rens og skær alle grønsager skråt ud. Kog kylling (fjern skind og ben) i 10 min., og skær i mindre stykker. Kom olie i wok, og brænd hvidløg, ingefær og chili med karry af i 15 sek. Kom grønsager i, undtagen ærter, rør rundt, og kog af. Tilsæt kokosmel og 1 dl vand, og lad det simre i 5 min. Kog nu risen. Smag retten til med salt og peber, put ærter i, vend den med Cultura, og undgå, at det koger. Server retten i en dyb tallerken med ris vendt i, og drys med hakket koriander og
forårsløg.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer