FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Kyllingesnacks
med parmesan og citron

Kilde: Irma

Vores bedømmelse:

2 personer


400 g kyllingeinderfilet
1 dl hvedemel
¼ tsk peber
1 tsk revet citronskal
½ tsk salt
1 æg
2 dl rasp
1 dl friskrevet parmesan
1-2 spsk basilikum
olivenolie

Dip

fromage frais
paprika
citronskal
soltørrede tomater
hvidløg

Tilberedning

Bland hvedemel med citronskal, peber og salt - og vend inderfileterne i blandingen. Vend derefter inderfileterne i det sammenpiskede æg. Til sidst vendes de i blandingen af rasp, parmesan og basilikum. Steges gyldne i olivenolie til de er gennemstegte. Serveres med en dip af fromage frais smagt til med paprika, revet citronskal, fintstrimlede marinerede soltørrede tomater og presset hvidløg.

Tip

Velegnet på buffet, som snacks eller som forret.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer