FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Kyllingefrikadeller
med ratatouille

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


300 g hakket kylling
2 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 æg
2 spsk. havregryn
½ dl skummetmælk
2 spsk. timian
salt og peber
olie

Ratatouille:
1 rød peber
1 gul peber
1 aubergine
1 squash
2 skalotteløg
4 fed hvidløg
2 dråber olivenolie
2-3 kviste rosmarin

Tilberedning

Begynd med at røre kødet sammen med finthakket løg, hvidløg, peberfrugt i små tern, æg, havregryn, skummetmælk, hakket timian samt salt og peber. Lad farsen trække i køleskabet i 30 min. Lav ratatouille af alle grønsager, som skæres i små stykker, undtagen hvidløgsfeddene, der halveres. Det hele blandes med lidt olie, salt, peber og rosmarin og stilles i ovnen ved 200° i 35 min. Rør rundt i det, og giv det ca. 10 min., til alt er mørt. Form dellerne, pensl med lidt olie, og steg ca. 12 min. i alt i ovn sammen med ratatouillen.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer