150 g hakket kylling
(el. kalkun)
1 løg
1 fed hvidløg
½ tsk. koriander
½ tsk. fennikelfrø
½ rød chili
4 dråber olivenolie
2 spsk rasp
½ æg
½ dl bredbl. persille
2 spsk. krydderurter
(fx oregano, salvie)
salt og peber
400 g cherrytomater
2 dl hønsebouillon
60 g fuldkornspasta
50 g salat
20 g parmesan
Tilberedning
Steg finthakkede løg, hvidløg, stødt koriander og fennikelfrø samt hakket chili uden kerner i olien. Rør kyllingekød med rasp, æg, hakkede krydderurter, salt og peber. Vend løgblanding i, og rør en fars. Form små frikadeller, og steg dem i ovnen ved 180° i 15 min. sammen med tomaterne og bouillon. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Server frikadeller og pasta sammen med grøn salat og revet parmesan. Kan tages med i frokostboks.