FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Små thaifrikadeller
med peanuts & mynte

Kilde: Føtex (ændret lidt)

Vores bedømmelse:

2 personer


Fars

250 g hakket svinekød
(el. kylling)
½ finthakket skalotteløg
½ stilk finthakket citrongræs
½ spsk. fiskesauce
¼ bdt. frisk mynte
½ dl saltede peanuts
evt. en spsk rapsolie

Tilbehør

fx. en thai-salat med chili og fiskesauce
samt nudler eller ris

Tilberedning

Rør kød, skalotteløg, citrongræs, fiskesauce, hakket mynte, peanuts og evt lidt olie sammen til en fars. Form farsen til små frikadeller med en teske og læg dem på en bageplade (ca. 16 stk.)

Lav dit tilbehør.

Steg frikadellerne i ovnen ved 225°C i ca. 12 min.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer



Katrine     2010-09-24 09:20:41

Karakteren er for selve frikadellerne - tilbehøret er lidt tamt.