FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Frikadeller
med kold kartoffelsalat

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g hakket svinekød (el. kyllling)
1 æg
1 dl havregryn
2 dl danskvand
salt og peber
1 stort revet løg
2-4 fed hvidløg
6 dråber olie til pensling

Kartoffelsalat

150 g kogt kartoffel
150 g grønne bønner
50 g friske ærter
60 g grøn salat

Dressing

1½ dl ylette
6 spsk. hakket purløg
1 tsk. karry
salt og peber

Tilberedning

Rør alle ingredienserne til farsen sammen. Brug danskvanden til justering af konsistensen. Sætfarsen på køl i 20 min. Form små frikadeller, pensl dem med olie, og steg dem i ovnen. Pil de kolde kartofler, og skær i mindre stykker. Kog bønnerne i 4 min., og skær dem i mindre stykker. Pluk salaten i mindre stykker. Bland ærter, kartofler, bønner og salat. Rør dressingen sammen. Lige inden servering blandes dressingen i grønsagerne, og den serveres kold til de nystegte frikadeller.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer