FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Boller i karry
med æble og broccoli

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


250 g hakket svinekød (el. kylling)
½ tsk. stødt allehånde
½ tsk. stødt chili
2 nip stødt nellike
2 tsk. friskrevet ingefær
1 æggehvide
salt og peber
80 g naturris/brune ris (rå vægt)
1 æble
2 løg
20 g smør
2 tsk. stærk karry
20 g hvedemel
2 dl af kogevandet fra kødbollerne
salt og peber
400 g broccolibuketter
evt. persille

Tilberedning

Rør kødet med allehånde, chili, nellike, ingefær, salt og peber, og saml farsen med æggehvide. Stil farsen koldt. Bring 1 liter va nd i kog i en gryde. Form kødbollerne med en spiseske, og kog dem 3-4 stykker ad gangen i gryden, til de alle er kogt. Kog risen efter anvisning på pakken. Skær æbler og løg i mindre stykker, som steges skånsomt i smørret i en gryde. Tilsæt karry, og steg kortvarigt. Drys med mel, og spæd med lidt af kødbollernes kogevand. Smag til med salt og peber. Del broccolien i mindre stykker, og læg dem i letsa Itet, kogende vand i 2 min. Vend de kogte ris med den blancherede broccoli og evt. hakket persille.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer