150 g hakket svinekød (el. kylling)
60 g gulerod
60 g persillerod
100 g squash
2 tsk. timian
1 rødløg
2 dråbe olivenolie
2 grovboller (á 50-60 g)
40 g salat
100 g tomat
Tilbehør
150 g hvidkål
6 spsk. cultura
2 tsk. grov sennep
salt og peber
Tilberedning
Skræl gulerod og persillerod, riv dem og squashen groft, og rør dem i det hakkede kød sammen med finthakket timian og rødløg. Form 1 stor bøf, og stil den koldt i 10 min. Steg den 5-6 min. på hver side på en oliepenslet grillpande eller slip let-pande, drysset med salt og peber, til den er gennemstegt. Lun bollen, og læg den sammen med bøf, tomat og salat. Server med fintsnittet hvidkål blandet med dressing af cultura, sennep, salt og peber.