FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Thailandsk andebryst
i rød karry

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


250 g andebryst
2 dl hønsesuppe (el. grønsagsbouillon)
8 spsk. karrypasta
1 dl kokos mælk light
2 spsk. fiskesovs
saften af 1-2 lime
2 tsk. rørsukker

Tilbehør

100 g kogte ris
400 g sukkerærter
100 g grøn salat
mynte
koriander

Tilberedning

Afpuds og steg andekødet i ovnen ved 200° i 15 min., til det er gennemstegt. Det giver den mest jævne stegning, men en pande kan også bruges. Skær nu kødet i tynde skiver. Kom suppen i en wok, og bring i kog. Få karrypastaen til at opløse sig, og rør kokosmælk, fiskesovs,limesaft og sukker i. Put nu også kødet i. Server med kogte ris, blancherede ærter blandet med grøn salat, mynte og koriander.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer