FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Andebryst
med timian, brombær og svampe

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


300 g andebryst
2 spsk. groft salt
2 fed hvidløg
6 kviste timian
2 dl vand
2 appelsiner
300 g brombær
300 g bl. kantareller og østershatte

Salat

100 g radiccio
1 æble
1 sharonfrugt
4 spsk. cultura
2 tsk. honning
4 spsk. mynte

Tilberedning

Dup anden tør med køkkenrulle, og gnid den med groft salt. Læg kødet i et ildfast fad med skiver af hvidløg, kviste af timian og vand. Anden stilles i ovnen ved 200° i en halv time med jævnlige overrislinger af sky fra bunden. Hviler herefter 10 min., før den skæres ud. Svampene kommes i en pande med sky fra anden og dampes i 10 min. Brombær skylles, appelsin skæres i filet, og begge dele vendes i svampene med salt og peber. Alle ingredienser til salaten skæres i mundrette størrelser, bland så cultura med honning og friskhakket mynte, og hæld over. Skær andebryst i skiver, og server med svampe og salat til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer