300 g andebryst m. fedt
4 appelsiner
2 kviste timian
2 stænger hel kanel
salt og peber
400 g sukkerærter
2 fed hvidløg
2 løg
½ rød chili
1 bundt asparges
2 tsk. olie
2 spsk. soya
2 håndfuld mynteblade
Tilbehør
2 skiver grovbrød
Tilberedning
Skær den ene appelsin i skiver, og læg skiverne i et ovnfast fad. Læg andebrystet ovenpå, og læg timian og kanelstang over. Drys med salt og peber. Steg anden ved 150° i 45 min. Skru op, og brun kødet ved 225° i 10 min. til sidst. Lav imens tilbehøret. Rens og snit sukkerærter, skær løg og hVidløg i skiver. Skær chili i små tern, og asparges i mindre stykker. Lynsteg grønsagerne i olie, og smag til med soya. Skær den anden appelsin i fileter, og tilsæt dem sammen med mynteblade. Skær fedtet fra anden, og server med grønsagerne og et stykke brød.