FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Pebret and
med mangorelish

Kilde: Femina

Vores bedømmelse:

2 personer


1-2 andebryster
salt & peber
(evt. szechuan peber)

Rårørt mangorelish
½ lille, finthakket rødløg
1 lille mango i tern
1 stilk finthakket citrongræs (kun den nederste del)
1 tsk friskreven ingefær
1 spsk sød chilisauce
reven skal af ½ øko lime
½ bdt. hakket koriander

Tilbehør

Salat, fx. mizuna

Tilberedning

Prik skindet på andebrysterne, gnid dem med salt og peber og steg dem ca. 8 minutter på hver side. Steg dem først på skindsiden og lad derefter kødet trække. Rør alle ingredienserne - undtagen korianderbladene - til mangorelishen sammen, smag den til og lad den trække køligt til serveringen, hvor korianderbladene tilsættes. Kom 3 dl risblanding med vilde ris i en gryde med 1 dåse kokosmælk, 2 dl grøntbouillon, ½ tsk salt og 2 tørrede kaffir limeblade. Bring det hele i kog, dæmp varmen og kog risene under låg til al væde er absorberet og risene møre. Kig til risene undervejs og spæd evt. med lidt mere bouillon om nødvendigt. Server risene til andebrysterne sammen med mangorelish og sprød salat som f.eks. Mizuna.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer