FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Salat med andebryst
& krydrede figner

Kilde: Føtex

Vores bedømmelse:

2 personer


1 berberie andebryst
salt og peber
1 dl rødvin
25 g sukker
¼ dl balsamico
5 peberkorn
1 kanelstænger
1 stjerneanis
½ stk. tørret ingefær
4 friske figner
½ spsk. olivenolie
½ spsk. rødvinseddike
salt, peber
½ ps. rucola
pecorino eller manehego

Tilbehør

groft brød

Tilberedning

Bring rødvin, sukker, balsamico, peberkorn, kanelstænger, stjerneanis og ingefær i kog og lad det simre 5 minutter. Tilsæt halve figner, sluk for varmen og lad dem trække mens andebrystet steges. Krydr andebrystet med salt og peberog steg det først 12 minutter på skindsiden. Hæld fedtet fra, vend andebrystet og steg det endnu 12 minutter på kødsiden. Lad kødet hvile lidt inden det skæres i tynde skiver. Pisk olivenolie og rødvinseddike sammen og smag dressingen til med salt og peber. Anret skiver af andebryst, figner og rucola på tallerkenerne eller et stort fad. Hæld dressingen over og drys med flager af pecorino eller manchego. Server salaten med lunt brød.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer