FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

And i cider
med selleri & pære

Kilde: Føtex

Vores bedømmelse:

2 personer


1 berberie andebryst
2-3 timiankviste
salt, peber
¼ liter pærecider
1 pære
1 timiankvist
1 tsk. honning
1 knoldselleri
1 pære
1 spsk. rapsolie
1 tsk. honning

Tilbehør

evt. kartofler

Tilberedning

Brun andebrystet på begge sider og læg det i et ovnfast fad. Krydr med timian, salt og peber og hæld cider ved. Skræl sellerien, skær den i små tern og kog den mør i usaltet vand ca. 30 min. Sæt andebrystet i ovnen ved 200°C i 20 min. Halver pæren, fjern kernehuset, drys med timian og dryp med honning. Bag pærerne i ovnen sammen med anden i ca. 15 min. Skær den sidste pære i små tern og rist dem i smør et kort øjeblik, dryp med honning og steg til de er møre. Hæld vandet fra sellerien og mos den godt. Bland sellerimosen med stegte pæretern og smag til med salt og peber. Skær andebrystet i skiver og anret med sellerimos, bagte pærer og cidersky.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer