Kilde: I FORM
Vores bedømmelse:
1 tsk. korianderfrø 1 tsk. spidskommen 1 tsk. stødt chili Salt 1 dl frisk purløg 6 spsk. tyk yoghurt 2 tsk. citronskal 500 g små spinatblade 300 g artiskokhjerter (evt.fra dåse) 2 spsk. hvidvin 2 tsk. olivenolie 200 g oksefilet Peber
150 g groft brød
Rør korianderfrø, spidskommen, chili, salt. hakket purløg, yoghurt og fint-revet citronskal sammen til en krydderdressing. Skyl spinat, og damp i det vand, der hænger ved bladene. Bland med lidt af krydderdressingen. Læg artiskokkerne i et ovnfast fad, hæld vin og olie over, og stil i ovnen i 8 min. ved 225°. Krydr bøffen med salt og peber, og steg den nu ved høj varme på en grillpande. Lav en bund af spinat, og læg skiver af bøffen på. Server med artiskokker,lidt citron, en klat krydderdressing og evt. også groft brød til.
Din navn:
Din bedømmelse:
Skriv evt. en kommentar:
1 2015-05-01 04:05:51
1
Små thaifrikadeller med peanuts & my...Louise og Alans brusebadsbollerGræskarsuppe med sprøde selleriternSpeltsalat med grønne asparges og myn...Picnic pastasalat med varmrøget laks