FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Oksefilet med artiskokker og spinat

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


Krydderdressing

1 tsk. korianderfrø
1 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt chili
Salt
1 dl frisk purløg
6 spsk. tyk yoghurt
2 tsk. citronskal

500 g små spinatblade
300 g artiskokhjerter (evt.fra dåse)
2 spsk. hvidvin
2 tsk. olivenolie
200 g oksefilet
Peber

Tilbehør

150 g groft brød

Tilberedning

Rør korianderfrø, spidskommen, chili, salt. hakket purløg, yoghurt og fint-revet citronskal sammen til en krydderdressing.

Skyl spinat, og damp i det vand, der hænger ved bladene. Bland med lidt af krydderdressingen.

Læg artiskokkerne i et ovnfast fad, hæld vin og olie over, og stil i ovnen i 8 min. ved 225°.

Krydr bøffen med salt og peber, og steg den nu ved høj varme på en grillpande.

Lav en bund af spinat, og læg skiver af bøffen på. Server med artiskokker,lidt citron, en klat krydderdressing og evt. også groft brød til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer



1     2015-05-01 04:05:51

1