FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Laksemedaljon
og sommerpickles med perlespelt

Kilde: Irma

Vores bedømmelse:

2 personer


2 lakseportioner
1 spsk hvidvinseddike
½ spsk sukker
¼ tsk salt
1 håndfuld blomkålsbuketter
¼ bundt radiser
½ syltet agurk
1½ dl perlespelt
1 spsk rapsolie
2 tandstikker
olie til stegning
dild

Tilberedning

Kom eddike, sukker og salt i en skål. Skær blomkålen i små buketter, radiserne i halve og den syltede agurk i små tern. Vend i skålen og lad stå, mens resten gøres klar. Tilbered perlespelt efter anvisning på pakken. Skær vildlaksen igennem på langs, så du får en lang, tynd filet. Rul sammen som en snegl og luk med en tandstik. Drys med salt og peber og steg den 4-5 minutter på hver side i olie på en pande. Vend den nykogte spelt med rapsolie og pickles, drys med dild og anret med laks.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer