FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Laksesalat med sprøde blade

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


3 tsk. hvidvinseddike
4 dråber valnøddeolie
60 g frisesalat
60 g feldsalat
160 g laksefilet
olie
salt og peber
4 skiver parmaskinke
200 g sukkerærter
½ bundt purløg

Tilbehør

50 g groft brød

Tilberedning

Begynd med dressingen. Pisk eddike og olie, og smag til med salt og peber. Skyl og afdryp salaterne, og pluk dem i mindre stykker. Laksen pensles med lidt olie, salt og peber. Den stilles under en forvarmet grill og steges i 8 min., til den er netop gennemstegt. De papirtynde skiver parmaskinke grilles 2-3 min., til det ser sprødt ud. Bland salater med snittede sukkerærter, og hæld dressing over. Anret salat på tallerkener. Bryd fisken i flager, og fordel den og skinken hen over salaten. Drys med klippet purløg, og server brød til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer