200 g rejer
½ rød chili
2 cm ingefær
2 fed hvidløg
60 g glasnudler
8 plader fillodej
2 tsk. olie
200 g hvidkål
200 g gulerod
200 g blegselleri
2 lime
2 tsk. sesamolie
2 bundt koriander
20 g cashewnødder
soya
Tilberedning
Hak chili, riv ingefær, og knus hvidløget. Bland krydderierne med rejerne. Udblød nudlerne i koldt vand efter anvisning på pakken, og lad dem dryppe af. Snit dem i mindre stykker, og bland dem med rejerne. Læg fillodej ud på bordet, og fordel rejerne på de fire plader. Rul dejen til små tynde ruller, pensl dem med olie, og bag dem ved 220° i ca. 15-20 min., til de er brune og sprøde. Pres saften ud af limefrugten. Snit kål, gulerod og blegselleri fint, og vend grønsagerne i limesaft, salt, peber og sesamolie. Hak koriander, og vend det i salaten lige inden servering. Drys med nødder. Server de varme ruller på salaten. Giv soya til.