FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Spinatsalat med mozzarella
og varme nye kartofler

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


300 g nye kartofler
2 fed hvidløg
2 tsk. olivenolie
½ L grøntsagsbouillon
100 g mozzarella (max. 32%)
100 g cherrytomater
i halve
140 g pinjekerner
2 håndfulde basilikum
200 g små spæde
spinatblade

Tilberedning

Skær hvidløget i tynde skiver, og steg dem og skrubbede kartofler i olie i 1 min., og tilsæt bouillon. Kog i 15 min. Tag kartoflerne op, og reducer suppen til 1 dl. Kom ost, tomater, pinjekerner i, og lad dem lige få varmen. Kom kartoflerne tilbage i gryden, og tilsæt basilikum og spinat.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer