FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Farverig thaisalat
med mango, koriander og oksekød

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


100 g oksefilet
(evt. en bøf fra dagen før)
2 tsk. stødt koriander
2 tsk. stødt spidskommen
Olie, fx. macademia
50-70 g peanuts

1 stor fast mango
(el. en grøn papaya
el. en udkernet agurk)
2 gulerødder
1 bundt koriander
(½ bundt mynte)

Marinade

2 spsk. fiskesovs
½ lime
1-2 røde chilier
2 skalotteløg
(2 fed hvidløg)

Tilberedning

Varm olie op i en pande og rist peanuts, hvis de ikke er ristede i forvejen.Vend bøffen i spidskommen og koriander og steg den. Lad kødet stå i 10 min. tildækket under staniol.

Skær både gulerødder og den faste mango i tændstikker. Skyl koriander og mynte, og pluk i mindre stykker. Gem de mindste fine blade, og hak resten groft og bland med resten.

Bland fiskesovs med limesaft,
presset hvidløg og hakket skalotteløg, og smag den til med udkernet, hakket chili.

Bland grøntsager med kød og marinade i en skål, inden det lægges på tallerkener og drysses med resten af krydderurterne og ristede peanuts.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer