FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Søde æblemuffins med valnødder

Kilde: I FORM (rettet til af mig)

Vores bedømmelse:

4 personer


2 store æg
100 g lyst rørsukker
1 stang vanille
1 øko-appelsin
4 spsk. nøddeolie (el. raps)
1 tsk. bagepulver
2 dl (200 g) mælk
200 g hvedemel (hvid hvede)
50 g valnødder
2 æbler

Tilberedning

Tænd for ovnen på 190°C, og rist de hakkede valnødder et par min. på en bageplade - hold øje med dem, de kan let få for meget!

Pisk æg, sukker og vanillekorn godt. Kom nu revet skal og saft fra en appelsin, olie, bagepulver, mælk, og mel
i og rør godt. Vend til sidst de ristede og hakkede valnødder og æble i tern i, og bland godt.
Bag muffins i forme ved 190° i ca. 15 min. Tjek med en strikkepind, om de er færdige. Når de er gyldne på overfladen, plejer de at være klar.

Portionen giver 12 store eller 24 minimuffins.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer