ca. 25 g rucola
½ skalotteløg
2 fed hvidløg
4 mellemstore faste kartofler
75 g kyllingebrystfilet
salt
½ spsk olivenolie
5 dl hønsebouillon
en smule citronsaft og lidt reven skal
peber
parmesanost
Tilberedning
Skyl og rens rucolaen omhyggeligt, slyng den fri for vand og hak den halvfint med en stor kniv. Pil løg og hvidløg og snit dem meget fint. Skræl eller skrab kartoflerne og skær dem i terninger. Skær kyllingekødet i smalle strimler eller tern og sauter dem knap et minut i olie i en gryde. Tag dem op, læg dem på en tallerken og drys med lidt salt. Kom lidt mere olie i gryden og sauter løg, hvidløg og kartofler nænsomt i 5 min. Tilsæt bouillonen og bring den i kog. Lad suppen simre i 5-6 min. og tilsæt kyllingen, citronsaft og skal. Server suppen i dybe tallerkener med drys af parmesan og rucola på toppen.