FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Rucola-salat med parmesan og pære

Kilde: mig

Vores bedømmelse:

2 personer


300 g rucola
1 pære i tynde skiver
80 g høvlet parmesan
1-2 spsk olivenolie
salt & peber
saft fra ½ citron
1-2 spsk ristede pinjekerner

Prøv også

fennikel i papirstynde skiver
friskbælgede ærter

Tilberedning

Læg rucolaen i en stor skål koldt vand i mindst et par minutter, og slyng det derefter tørt. Du kan også lægge til tørre på et viskestykke.

Rist pinjekerne på en tør non-stick pande - hold øje med dem og ryst panden ofte, så de ikke bliver sorte!

Skær pæren over, fjern kernehuset, skær den i meget tynde skiver, og kom den i en skål med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

Bland lige inden servering forsigtigt med rucola, og høvl til sidst parmesan over og drys med ristede pinjekerner.

Hvis du bruger fennikel, skal den i citronsaft ligesom pærerne, så skiverne ikke bliver brune.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer