Kilde: mig
Vores bedømmelse:
300 g rucola 1 pære i tynde skiver 80 g høvlet parmesan 1-2 spsk olivenolie salt & peber saft fra ½ citron 1-2 spsk ristede pinjekerner
fennikel i papirstynde skiver friskbælgede ærter
Læg rucolaen i en stor skål koldt vand i mindst et par minutter, og slyng det derefter tørt. Du kan også lægge til tørre på et viskestykke. Rist pinjekerne på en tør non-stick pande - hold øje med dem og ryst panden ofte, så de ikke bliver sorte! Skær pæren over, fjern kernehuset, skær den i meget tynde skiver, og kom den i en skål med citronsaft, olivenolie, salt og peber. Bland lige inden servering forsigtigt med rucola, og høvl til sidst parmesan over og drys med ristede pinjekerner. Hvis du bruger fennikel, skal den i citronsaft ligesom pærerne, så skiverne ikke bliver brune.
Din navn:
Din bedømmelse:
Skriv evt. en kommentar:
Hakkebøf med tomat og myntekartoflerKyllingekødboller med pasta og tomate...Squashsuppe med ristede græskarkerne...Langtidshævede bollerLasagne med grøntsager og salat