FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Linguine med kæmperejer og rucola

Kilde: No time to cook

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g linguine (el. alm. spaghetti)
2 spsk olivenolie
4 fed hvidløg
12 rå kæmperejer
1 citron (saft & revet skal)
½-1 rød chili
50 g rucola
1 fennikel

Tilberedning

Pil rejerne, fjern tarmen og skær dem i halve.
Hak chilien (uden kerner), riv citronskal og skær hvidløg i tynde skiver. Skyl rucolaen. Skær fennikel i papirstynde skiver (evt. på et mandolinjern).

Kog pastaen al dente i saltet vand (ca. 10 min).
Varm i mellemtiden en pande op til medium blus, tilsæt olivenolie, hvidløg, fennikel, rejer, citronskal og chili og steg i 2 min, eller indtil rejerne lige er blevet lyserøde.

Rør rejeblanding med pasta, grofthakket rucola og citronsaft, smag til med salt, peber og citronsaft, og servér straks.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer