200 g linguine (el. alm. spaghetti)
2 spsk olivenolie
4 fed hvidløg
12 rå kæmperejer
1 citron (saft & revet skal)
½-1 rød chili
50 g rucola
1 fennikel
Tilberedning
Pil rejerne, fjern tarmen og skær dem i halve.
Hak chilien (uden kerner), riv citronskal og skær hvidløg i tynde skiver. Skyl rucolaen. Skær fennikel i papirstynde skiver (evt. på et mandolinjern).
Kog pastaen al dente i saltet vand (ca. 10 min).
Varm i mellemtiden en pande op til medium blus, tilsæt olivenolie, hvidløg, fennikel, rejer, citronskal og chili og steg i 2 min, eller indtil rejerne lige er blevet lyserøde.
Rør rejeblanding med pasta, grofthakket rucola og citronsaft, smag til med salt, peber og citronsaft, og servér straks.