200 g skinkemignon
200 g små nye rødbeder
½ dl cultura
2 fed hvidløg
60 g bulgur
2 laurbærblade
2 kanelstænger
2 tsk. indisk krydderi
6 dl bouillon
2 forårsløg
2 dl persille
½ dl tørrede tranebær
30 g ristede pinjekerner
Marinade
½ usprøjtet citron,
2 tsk paprika
1 fed knust hvidløg,
2 kvist timian
½ tsk spidskommen
4-6 dråber olivenolie
Tilberedning
Lav marinaden først. Pres citronen, og riv lidt af skallen. Knus hvidløget. Bland det med paprika, timian, spidskommen og olie, og smør det på kødet. Lad det trække i nogle timer i køleskabet.
Kog rødbederne, til de er helt møre. Gnub skindet af, og blend dem med cultura, hvidløg, salt og peber.
Svits krydderier og bulgur i lidt olie i en gryde, og hæld bouillon ved. Lad det småkage under låg i 15 min., og lad det trække, til det skal serveres.
Hak forårsløg og persille, og vend det i bulguren sammen med bær og pinjekerner og evt. lidt citronsaft.
Stil kødet i ovnen ved 200° i 25 min., og skær det i skiver. Hæld skyen fra stegningen over kødet. Server kødet til rødebedepuré og bulgur.