FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Havtaskekæbe-curry
med grønne bønner

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


250 g havtaskekæber
2 tsk. jordnøddeolie
2 stængler citrongræs
2 cm ingefær
300 g grønne bønner
1½ dl kokosmælk light
4 tsk. tamarinde
Lidt citron
100 g brune ris

Currypasta
4 fed hvidløg
2 røde chilier
2 tsk. gurkemeje
2 cm frisk ingefær
2 stængler citrongræs
4 skalotteløg
2 tomater
2 tsk. sukker
2 tsk. stødt koriander
salt og peber

Tilberedning

Kog risene efter anvisning på pakken. Rens og pil alle ingredienserne til currypastaen, og kom dem i en blender. Tilsæt så lidt vand som muligt. Lav en tyk pasta masse. Skyl og hak citrongræs og ingefær, og gør bønner i stand. Varm olie i en pande eller wok. Kom currypastaen i olien sammen med de rensede grønsager, og steg i 3 min. Smag til med citron og tamarinde. Skær fiskestykker i ca. 2 x 2 cm, og tilsæt kokosmælken og 1 dl vand. Kog i 6 min., til fisken er klar. Spis straks med kogte ris.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer