FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Min hurtige italiensk/japanske
fusionsspaghetti

Kilde: mig

Vores bedømmelse:

2 personer


1 håndfuld fuldkorns-spaghetti
ca. 1 dl edamame-bønner
(frosne, bælgede)
½ dåse flåede tomater
6-8 små stilktomater
revet skal fra 1 øko-citron
ca. 8 oliven uden sten
en stor håndfuld basilikum
1 spsk god olivenolie
parmesan, revet el. høvlet
salt og peber
(evt små champignons i skiver)

Tilberedning

Kog spaghettien al dente, og sæt en gryde over varmen med de flåede tomater.

Riv citronskal fint, skær oliven i skiver, hak basilikum groft, optø edamame-bønner. Kom det hele ned til de flåede tomater i gryden og varm op (gem lidt basilikum til pynt).

I sidste øjeblik tilsættes de små tomater i halve eller kvarte, samt olivenolie.
Smag til med salt og peber.

Ved servering høvles eller rives parmesanen over, og der drysses med basilikum-blade.


Denne hurtige favorit-ret laver jeg ofte som back-up, fordi jeg næsten altid har alle ingredienserne til den i køkkenet i forvejen. Den tager kun 10-15 min. at lave.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer



Sussi     2010-10-30 16:22:47

Den smager herlig. Og som ekstra bonus: - så brugte jeg ikke for meget tid i køkkenet. - og den er sund