80 g parboiled spelt
250 g hvid fast fisk
1 tsk. olie
2 tsk. citronsaft
lidt krydderurter
300 g grønne bønner
1 stor rød peberfrugt
1 stor hjertesalat
40 g cashewnødder
2 tsk. olivenolie
2 spsk. balsamicoeddike
2 tsk. dijonsennep
lidt hakket hvidløg
30 g fetaost
salt og peber
Tilberedning
Kog spelten efter anvisning på pakken. Pensl bagepapir med olie, og læg fisken på det, krydr med citronsaft, salt og peber og lidt krydderurter. Luk papiret omhyggeligt omkring fisken. Der skal være lidt luft over fisken. Bag fisken i ovnen ved 200° i 6-8 min. Kog bønnerne i 6 min. i saltet vand. Snit dem, og bland dem med kogt spelt. Skær den røde peberfrugt i tern, og hjertesalaten i strimler, og bland det i spelten sammen med nødderne. Lav en dressing af olie, eddike, sennep, salt, peber og lidt hakket hvidløg. Bland det hele sammen til sidst, og smuldr fetaen over retten. Server til den bagte fisk.