FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Kartofler og auberginer
i tahinicreme

Kilde: Suveræne Succes'er

Vores bedømmelse:

2 personer


350 g små kartofler
175 g aubergine
1 spsk olivenolie
½ spsk sesamfrø
hakket persille til pynt

Tahini creme

1 spsk tahini
1 dl yoghurt naturel
½ - 1 spsk friskpresset
citronsaft
½ fed finthakket hvidløg
½ nip cayenne
salt

Tilberedning

Skær auberginen i terninger på ca.
1 ½ x 1 ½ cm, vend dem i olie, salt og peber, og bag dem i bradepanden med bagepapir ved 175° varmluft i ca. 20 minutter, til de er gyldne (ikke brændte) og møre. Vend dem undervejs. Kog kartoflerne, pil og afkøl dem, og skær dem i mindre stykker. Rist sesamfrøene på en tør, hed pande, til de er gyldne. Bland cremen, og vend kartofler samt halvdelen af auberginerne i. Anret i et fad, og pynt med resten af auberginerne, sesamfrø og persille.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer



Carsten     2013-01-27 09:35:54

Absolut mums!